november 9, 2022 | By aborg

Sådan vinder du stort på online roulette – bonustips

1) Nybegynderulykke:

Tillad aldrig nogen ved roulettebordet at overbevise dig om, at begynderheldet er givet. Sagt, dette er usandt. Dit indtryk af dit held er nøjagtigt. Hvordan virker det? Nå, hvis du er ny til noget, er din følelse af forbløffelse allerede forbedret. Du har et stærkt følelsesmæssigt bånd. Kasinoer vil have dig til at være netop det. Du lykkes, hvis du vælger den første kolonne. Nu hvor du har vundet med en margin på to til én, er du ivrig efter mere. Du føler dig heldig. Du kan begynde at vinde efter nogen tid, hvilket ville øge din bankroll. Men vær forsigtig med at beholde den. Udnyt dit held og nyd det langsomt; hvis du ikke er forsigtig, kan den forsvinde lige så snart den dukker op. Langsigtede sandsynligheder begunstiger dig ikke.

2) Vælg dit bord omhyggeligt:

Husk, at de amerikanske og europæiske rouletteborde adskiller sig markant. Der er en forbedring på næsten 3 % point i de europæiske bordodds. Det amerikanske bord har en dobbelt nul-slot ud over det nul, der findes på det europæiske bord. Vælg bordet med de bedste chancer for at vinde. Oddset er 35:1, og du kan altid satse nul eller dobbelt nul. Det er ikke for forfærdeligt, men chancerne for at vinde begge kunne være bedre. Det europæiske hjul har 37 tal, mens den amerikanske revolution har 38. Da oddset er 35:1, vinder huset også, selv når et tal vinder. Til sidst, når det er muligt, skal du altid vælge det europæiske hjul – hver figur betyder noget.

3) Roulette-løbet er vundet af de langsomme og stabile:

Denne tankegang gælder ikke kun for livet, men også for at spille roulettehjulet for penge. Det er almindeligt at handle hurtigt på instinkt og tage for meget på sig, når man placerer enkeltspil eller deler tal. Men selvom du ikke vinder 35:1, vil du leve længere, hvis du holder dig til kolonner eller outside bets. Men hvis du begynder at akkumulere mindre gevinster, kan du lejlighedsvis tage en chance og placere væddemål med højere udbetalinger.

4) Adskil dine gevinster:

Så lad os antage, at du satser $15 og vinder på en kolonne efter at have startet med $100. Du har lige vundet $30, og din oprindelige indsats er stadig intakt. Tag $30 og føj dem til din vindende stak. Lad det være. Prøv høj/lav som din næste indsats. Eller meget bedre, sort og rød. Udbetalingen er 1:1. Dine $15 er stadig i puljen, og de $15, du har vundet, tilføjes. For at indhente det, skal du modstå behovet for at begynde at fordoble eller presse på for store tal. Før du spiller for aggressivt, skal du holde øje med roulette-dealeren, være opmærksom på hjulet og få en fornemmelse af de andre spillere.

5) Optræde som observatør

Det er acceptabelt at vente med at placere din første indsats efter at have deltaget i spillet for et par roulette spins. Mange spillere mener, at det bord, du vælger, er vigtigt. Det er den fysiske egenskab ved hjulet, bortset fra virkeligheden i spillet mellem Europa og Amerika. Det er afgørende at holde øje med alt, der kan skævvride resultaterne. Slingrer hjulet for eksempel, eller er det glat? Drejer forhandleren altid hjulet med samme hastighed? Hold øje med trends, såsom dem i hjulets farve eller antal resultater. De foregående tal vises typisk på rouletteborde. Er der repeatere til stede? Igen, vær opmærksom. Til sidst er her et afgørende råd: Indtag ikke for meget alkohol, mens du spiller. Det er nemt at lade sig rive med, miste overblikket over dine indsatser og miste spillets samlede potentiale.