Fibonacci roulette strategi

Roulette system


banner


Er du en af de mange der søger spænding, og som har en stærk tro på, at alt der forekommer naturligt, falder ud til det bedre? I så fald kan Fibonacci være den strategi til Roulette, som du leder efter. Den er nemlig baseret på at kende Fibonacci-tallene, som de fleste af os kender som Det Gyldne Snit.

Fibonacci-tallene består af et vist antal numre, som resulterer i summen af de tidligere tal. Efter ti tal på række vil det have et forhold til 1.618. Det Gyldne Snit forekommer i alt fra blomster til trægrene, til orkaner og endda vores egne ansigter.


Fibonacci-tallene 

1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377 – 610 – 987


Der findes intet stop for Fibonacci sekvensen – det samme mønster vil altid gentage sig: Hvert nyt nummer består af summen af de to foregående numre. Del et af disse numre med det nummer, der var lige før, fx 89/55, så får du nøjagtigt 1.618 – Det Gyldne Snit.

Med et mønster der indgår naturligt og næsten skræmmende i vores hverdag, er der mange roulettefanatikere som her stærk tro til Fibonacci strategien. Men fungerer den i praksis, eller svigter naturen os? Læs med videre og få svaret, hvor du også kan læse om, hvordan strategien kan tilpasses til Roulette.

Hvordan anvender man Fibonacci i Roulette?

Som langt de fleste strategier indenfor Roulette, så fungerer Fibonacci også bedst indenfor de væddemål, som betaler det dobbelte tilbage. Det betyder altså, at du skal finde væddemål på roulettehjulet, som betaler 1:1, hvilket er tæt på 50 % – dette kunne være rød eller sort, højt eller lavt og lige eller ulige.

Strategien har en negativ progression og er ganske enkel at anvende. Den går i alt sin enkelthed ud på, at du følger Fibonacci-tallene hver gang du taber. Starter du med at satse 1 krone og taber, så satser du 1 krone igen, og skulle tabene fortsætte så du har 5 i træk, så er du oppe på en indsats på 8 kroner.

Din standard indsats behøver ikke nødvendigvis, at være 1 krone for at følge Fibonacci metoden – du bestemmer selv dine indsatser, så længe du følger Fibonacci-tallene og gange dine Fibonacci-tal med din standard indsats. Nedenfor finder du et konkret eksempel:


Fibonacci-tal vel en standard indsats på 5 kr

5 – 5 – 10 – 15 – 25 – 40 – 65 – 105 – 175 – 275 – 445 – 720 – 1165 – 1885 – 3050 – 4935


Uanset hvad din indsats er, så skal du følge den respektive rækkefølge i Fibonaccis talrække ved hvert tab. Og hvis du vinder, så sker der det samme som med alle andre negative progressionssystemer; du sænker indsatsen og flytter to trin tilbage på Fibonaccis talrække. Én for tab, to for gevinst.

Hvis vi antager, at din spilsession starter med 5 tab i træk, hvor du oprindeligt har en standard indsats på 10 kroner, så vil du være oppe i en indsats på 80 kroner. Vinder du så denne runde, så skal din næste indsats være 30 kroner ifølge Fibonaccis talrække. Vinder du igen, så vil din næste indsats hedde 10 kroner.

Det er vigtigt for Fibonacci strategien, at du altid ved, hvor i talrækken du befinder dig. Det gør den ellers forholdsvis simple Roulette strategi en del mere udfordrende. I Fibonaccis Roulette strategi, så opnår du et plus ved at være i starten af talrækken. Jo højere du er oppe på den, jo mere har du tabt. Nedenfor kan du se et eksempel på 10 spilrunder, hvor vi starter med en indsats på 10 kroner. Vi spiller på sort med en bankrulle på 1000 kroner.

Eksempel: vi spiller på sort med 1000 kroner i bankrulle
Runde Indsats Rød Sort Bankrulle
1 10 X 990
2 10 X 980
3 20 X 960
4 30 X 930
5 50 X 980
6 20 X 960
7 30 X 930
8 50 X 980
9 20 X 1000
10 10 X 1010

Som du kan se, så ender eksempel i profit og helt til venstre i Fibonaccis talrække. Den samlede profit i eksemplet blev vores oprindelige indsats på 10 kroner. Du kan også se, at blot 4 ud af vores 10 indsatser skal vindes, før der er profit. Det er faktisk ganske pænt, med tanke på at spille uden strategi.

Det store spørgsmål er selvfølgelig, om Fibonacci strategien er god nok til at blive anvendt i praksis. Nedenfor kan du læse om fordele og ulemperne ved Fibonacci strategien.

Fordelene ved Fibonacci

Hvis du læst om andre strategier indenfor Roulette, så vil du muligvis synes, at Fibonaccis talrække strategi med fokus på Det Gyldne Snit, minder en del om Martingale. Det skyldes, at de begge har til formål at give dig profit på din oprindelige indsats. Forskellen er blot, at Fibonacci strategien er langt mindre risikabelt. Martingale øger indsatsen jo mere du taber, hvilket kun gør risikoen endnu større, des mere du taber.

Fokuserer man på Fibonacci strategien, så er fordelene, at risikoen er lav, og det kræver færre antal gange at vinde, før der er profit. Faktisk behøver du kun at vinde 1/3 af gangene for at gå break even – det er ganske pænt!

Fibonacci metoden har, som du kan se, nogle helt åbenlyse fordele, som ikke kan benægtes – dog er det hele ikke guld og grønne skove, og nedenfor kan du læse mere om, hvilke ulemper strategien fører med sig.

Ulemper ved Fibonacci

Fibonacci strategien har det samme problem, som enhver anden Roulette strategi har: Huset har en meget lille fordel, hvilket gør husets chancer større end dine, hver gang du spiller. Man kan sagtens slå det på kort sigt, da forskellen er så lille, men i det lange løb vil huset have en tilpas fordel til, at de vil vinde.

Du afslutter oftere med en vindende spilsession hvis du bruger Fibonacci, end hvis du ikke bruger nogen strategi. Omvendt vil dine tab også være større, når du løber ind i en tabende spilsession. Fibonacci er ikke en vandtæt strategi til Roulette, som vil give overskud, men den har sine klare fordele og ulemper. En anden ting, at en fastlåst strategi som denne, desværre godt kan have tendens til at tage det sjove ud af et spil Roulette.

Er Fibonaccis talrække en god strategi til Roulette?

Det afhænger til dels af, hvad du gerne vil opnå ved at spille Roulette. Hvis du gerne vil vinde oftere end du taber ved et Roulettebord, så er denne strategi fin – den giver flere gode end dårligere oplevelser. Så længe du er opmærksomhed på strategiens svagheder og ulemper, og samtidig kan leve med de er der, så er det bestemt en strategi til Roulette der er værd, at prøve sig af med. Forandring fryder, og Fibonaccis talrække system er bestemt et friskt pust til andre roulettestrategier.


Roulette Strategier