Fortrolighedspolitik

Vi sørger for at beskytte alle de personlige oplysninger. Personlige oplysninger er al den information, som handler om dig fx navn, adresse, fødselsdato, betalingsoplysninger eller anden information, som du deler med os.

Vi forsikrer dig om, at anvendelsen af din personlige oplysninger lever op til alle love og regler vedrørende sikkerhed og databeskyttelse i de lande, hvor vi har virksomhed. Nedenfor får du information om vores politik på området, så du ved, hvordan dine personlige informationer bliver anvendt.

Indsamler hjemmesiden mine personlige informationer?

Hvis du angiver dit navn og din adresse offentligt på vores side for at få information om vores produkter og tjenester, så kan du selv vælge, om du vil give yderligere oplysninger. Du bliver spurgt, om personlig information for at kunne modtage mails fra os.

Hvordan anvender vi personlige oplysninger?

Vi bruger din personlige information i overensstemmelse med de gældende databeskyttelseslove. Vi vil anvende din personlige information på følgende måde: opretholder vores konti og arkiv, overvåger hjemmesiden og kvaliteten af vores tjenester samt informerer dig om produkter og tjenester, som du vil kunne have interesse i. Eventuelle spil forbliver vores ejendom, og kommer kun til at bruges til ovenstående formål.

For at sikre en høj kvalitet på vores tjeneste kan vi overvåge den kommunikation, som du har med os på sms og mail. Mail er ikke krypterede til og fra de private og offentlige sektioner på websiden. Vi anbefaler derfor, at du undlader at sende personlig information til os via mail.

Deling af dine personlige informationer

Dine personlige informationer kan, med den hensigt vi beskriver ovenfor, deles med eller overflyttes til tredjepart fx samarbejdspartere, der ligeledes vil bearbejde dine personlige informationer til de samme formål, som er beskrevet i vores sikkerhedspolitik. Bearbejdningen bliver reguleret af en lovpligtig kontrakt, som indeholder beskyttelsesforanstaltninger for databeskyttelse. Når de endelige reguleringer eller når lovgivningen kræver det, kan dine personlige oplysninger deles med tilsynsmyndighederne samt statslige eller lovgivende myndigheder.

Samtykke

“Ved at dele dine personlige informationer tillader du, at vi bearbejder og deler dine personlige informationer med det formål og på de måder, som angives i denne politik. Hvis du vil fastsætte, ændre eller begrænse dit samtykke på nogen måder, så beder vi dig om at udfylde vores kontaktformular, som du finder under faneblandet ”Kontakt os” på vores hjemmeside.”

Data logging

Vi informerer dig om, at hver gang du benytter vores tjenester, så indsamler vi den information, som din browser sender til os. Dette kaldes for data logging. Denne data indeholder information såsom din IP-adresse (internetprotokol), hvilken browser du bruger, hvilke af vores sider du besøger, tid og dato for dit besøg, den tid du bruger på siderne og anden statistik.

Cookies

Cookies er filer med små mængder data, som sædvanligvis anvendes til at identificere anonyme med unikke besøgende. Disse sendes til din browser fra web-siden, som du besøger og gemmes på din computers harddisk.

Vores site anvender Google Analytics, som er den mest anvendte tjeneste til web-analyse på internettet. Google bruger informationen til at bedømme brugen af sitet, sammenstille rapporter om aktiviteten på sitet til web-operatører og tilbyde andre tjenester, som er relaterede til aktiviteten på sitet og internetbrug. Vi benytter denne information til at analysere rapporter og til at få vores site til at fungere på den bedst mulige måde.

Informationen, som indsamles, kommer generelt set til at blive analyseret for at opdage trends og brugsmønstre til forretningsanalyser, forbedring af sitet/ platformen og kapacitetsmåling. Den type information, som vi indsamler inkluderer antallet af besøgende på vores site, hvornår de besøger sitet, hvor længe samt hvilke dele af siden og hvilke tjenester, som bliver benyttet. Det hjælper os med at vide hvilke sider, som er mest og mindst populære, og se hvordan besøgende navigerer på vores site.

Sikkerhed

Vi værdsætter den tillid, du giver os med dine personlige informationer, derfor stræber vi efter at anvende den på en kommerciel acceptabel måde og beskytte den. Vær dog opmærksom på, at ingen overførsel via internet eller metoder for elektronisk lagring er 100 procent sikker, så vi garanterer ikke en absolut sikkerhed.

Links til andre sites

Vores tjenester kan indeholde links til andre sites. Hvis du klikker på et tredjeparts link, så bliver di dirrigeret til dette site. Vær opmærksom på, at disse eksterne sites ikke drives af os, og derfor vil vi anbefale dig at læse deres sikkerhedspolitik. Vi har ingen kontrol over deres sikkerhedspolitikker, og tager ingen ansvar for indholdet, deres tjenester eller hvad tredjeparts-sites gør.

Almen information

Om formålet for bearbejdningen af informationen ændres, så vil vi kontakte dig så snart som muligt og bede om et nyt samtykke, hvis det er krævet.

Vedrørende information om vores site, kopiering af dine personlige informationer eller andre forespørgsler vedrørende vores databeskyttelsespolitik er du velkommen til at kontakte os. För all information om Rouletteguiden.se, för en kopia av din personliga information eller andra förfrågningar gällande vår policy för dataskydd, vänligen kontakta oss. Kontaktformularen finder du i under fanebladet ’Kontakt os’ på vores site.

Ændringer

Vores sikkerhedspolitik kan ændre sig. Vi vil dog ikke mindske dine rettigheder i sikkerhedspolitikken, uden at du giver samtykke til det. Vi vil publicere alle ændringer på vores site, og hvis ændringerne er signifikante, så vil vi give tydeligere besked (fx udsendelse af mail ved ændringer af sikkerhedspolitikken for visse tjenester).