Hollandish roulette strategi

Roulette system


banner


Hollandish er en anderledes strategi indenfor roulette, som har gode chancer for vindende spilsessioner. Den bygger på en såkaldt negativ progression, hvor du øger din indsats, når du taber, og i det hele taget er ganske simpel at anvende. Hvis du er bekendt med Oscar’s Grind, vil du sikkert genkende denne strategi. De ligner meget hinanden, og har omtrent samme styrker og svagheder.

At spille Roulette efter Hollandish strategien er mere sikkert, end at spille efter mange andre strategier, som også spiller med negativ progression. Den mest velkendte strategi med negativ progression er formentlig Martingale, hvor indsatsen hurtigt kan blive høj, hvis du løber ind i flere, eller måske mange tab i træk. Flere professionelle har haft succes med ”The Hollandish Roulette System”, som det kaldes internationalt. Risikoen for at miste hele din bankrulle er betydeligt mindre, end ved mange andre og mere aggressive roulette systemer.

Nedenfor kan du læse en dybdegående analyse af Hollandish systemet, hvilke fordele og hvilke ulemper den har, og ikke mindst, om hvornår det er passende, at bruge den.

Sådan spiller du roulette med Hollandish systemet

Næsten alle strategier til roulette er beregnet ud fra indsatser, som betaler 1:1. Altså indsatser, hvor du har 50 % vinderchance, eller meget tæt derpå. Hollandish er ingen undtagelse. Spil med tilbagebetalinger som disse er rød eller sort, lige eller ulige og højt eller lavt.

Hollandish er bygget op på sekvenser – hver sekvens søger efter en profit på den mest optimale måde. Hver sekvens indeholder 3 runder med samme indsats. Længere nede vil du kunne se et konkret eksempel på, hvordan det fungerer. Det er vigtigt, at du aldrig spiller for højt i forhold til din bankrulle, og i eksemplet spiller vi med en 1000 kroner bankrulle, som giver indsatser på 10 kroner.

Med en indsats på 10 kroner pr. gang i sekvenser med 3 runder, så kan det give flere resultater: I værste tilfælde taber du alle dine 3 indsatser, hvilket giver et minus på 30 kroner. Omvendt giver det et plus på 30 kroner, hvis du vinder alle 3 indsatser. Det mest sandsynlige er dog, at du ender med enten et plus eller minus på 10 kroner. Ender du med et plus, så fortsætter du med samme indsatser som i første sekvens. Er din første sekvens derimod endt i et minus, så sætter Hollandish systemet i gang, og du begynder at øge indsatsen. Der hæves med 2 såkaldte enheder, hvilket betyder, at du hæver din indsats fra 10 til 30 kroner. Ender du igen i minus i dine 3 runder i sekvens 2, så forhøjes der igen med 2 enheder, således, at du spiller med indsatser på 50 kroner pr. gang.


Eksempel på en vindende sekvens

Sekvens 1, runde 1
Runde Indsats Gevinst Tab Nettoindtægt
1 10 kr X -10 kr
2 10 kr X 0 kr
3 10 kr X + 10 kr

Første sekvens giver altså profit på 10 kroner. Jo mere du øger din indsats, jo større gevinst er der mulighed for. Får du samme statistik som ovenfor, som med 30 kroners indsatser, så har du profit på i alt 30 kroner for den sekvens. Vi følger eksemplet, og fortsætter med samme indsatser, da vi kom ud af første sekvens med profit.


I det her eksempel taber vi i den første sekvens:

Sekvens 2, omgång 1
Runde Indsats Gevinst Tab Nettoindtægt
1 10 kr X -10 kr
2 10 kr X – 20 kr
3 10 kr X – 30 kr

Det gav altså et minus, og det er nu på tide, at øge vores indsatser.

Sekvens 2, omgång 2
Runde Indsats Gevinst Tab Nettoindtægt
1 30 kr X – 60 kr
2 30 kr X – 30 kr
3 30 kr X – 60 kr

Da vi stadig er i minus, så øger vi indsatsen igen.

Sekvens 2, omgång 3
Runde Indsats Gevinst Tab Nettoindtægt
1 50 kr X – 10 kr
2 50 kr X 40 kr
3 50 kr X 90 kr

Runde 3 i sekvens 2 gav altså et plus på 90 kroner, og med tidligere sekvenser lagt sammen med den sidste, så har vi profit på i alt 100 kr. Vi lavede i alt 12 indsatser, hvor 7 af dem blev tabt, men alligevel endte det med et plus på 100 kr. Hollandish fortsætter altså indtil du har profit, hvilket i eksemplet skete i sekvens 2, runde 3. Der vil altid øges med 2 enheder, så længe du er i minus, og når du starter med 1 enhed.


Fordele ved Hollandish

Den klart største og mest åbenlyse fordel, er den samme fordel, som du så i eksemplet – du kan stadig stoppe med et pænt plus, selvom du har flere tabende runder end vundne. Denne progressive stigning er dog slet ikke så aggressiv som i Martingale, men det også være en fordel – du investerer altså markant mindre i Hollandish systemet, end i Martingale, når du er på et tabende run. Du spiller i faste sekvenser med 3 runder i hver, og det bliver du ved med indtil du kommer i plus.

Ulemper ved Hollandish

Der er flere ulemper ved Hollandish – hvis man leder efter et adrenalinkick, så skal man ikke bruge Hollandish systemet. Det er en langsom strategi, som har til formål at skabe minimalt profit. Endvidere, så har den også den ulempe, at jo mere man taber, jo mere risikofyldt bliver strategien, da den er opbygget omkring negativ progression. Desuden er det heller ikke en skudsikker strategi, så der kan komme et tidspunkt, hvor dit tabende run er blevet så stort, at du må give op.

Er Hollandish systemet en god Roulette strategi?

Hvis du leder efter en simpel roulette strategi med overskuelig risiko, så er Hollandish et godt valg. Muligheden for at tjene penge på den korte bane er god, det kan vi se fra det tidligere eksempel, og det er ikke nær så risikobetonet, som fx Martingale.


Roulette Strategier